Top 10 Humeur Boosters

Voel jij je ook GMRBLLBRMRBRL tijdens je maandstonden?


Hier zijn 10 instant oplossingen die altijd werken!


  1. Bubbelbad. Ja! Dat kan ook met bloedverlies. Er komt hooguit een slijmpje met een rood kleurtje uit, dat kan je gewoon vangen en wegdoen. Het is niet bloed dat uit je stroomt! Het is slijmvlies met een beetje bloed tussen. Dat zorgt ervoor dat het steeds in een mini troepje samen blijft hangen & heus niet je hele bad rood kleurt ;-)
  2. Lezen over spiritualiteit. Helpt voor alle negatieve gevoelens, lichamelijk en mentaal.
  3. Schrijven over spiritualiteit! Nog beter… Wat vind je er zelf van? Niets fijner dan filosoferen met jezelf. En het opschrijven helpt al helemaal om wat structuur te scheppen in de chaos waarin gedachten meestal geknoopt zitten
  4. Yoga: sporten is zooo goed tegen krampen, alleen kan je er natuurlijk niet overgaan tijdens je menstruatie. Yoga is de ideale combinatie tussen activatie & rust :-)
  5. Citroenmelisse thee: kalmeert enorm. Pas op! Je zal dan wel minder ambetant lopen, maar zeker in een hormonale periode zoals deze, kan dit tricky theetje je gemakkelijk traantjes doen krijgen! Drink het dus niet als je al triestjes bent ;-)
  6. Bel je beste vriendin. Als iemand maandstonden begrijpt, dan is het wel een vrouw! Eender welke vrouw. Deel je struggle & je zal je al zó opgelucht voelen. Echt… maandstonden zijn nog veel te veel taboe. Praat erover, we hebben het allemaal. We zijn allemaal mens hey…
  7. Praat erover met je partner of beste vriend. Sure hij heeft het niet, maar hij kent genoeg vrouwen die er last van hebben. Hij zal meer begrip hebben dan je denkt! Die taboes doorbreken zijn de grootste opluchting ooit!
  8. Massage… en wees niet gierig, ga direct voor een goeie professionele masseuse. Niets ontspannender dan een Hawaiiaanse massage. Doet je bloed stromen en je hoofdje tintelen. Beter dan eender welke drugs, yes!
  9. Muziek of course! Kalme mooie muziek brengt je hele lichaam in een staat van vrede
  10. En als je dan nog kan meezingen… helemaal top! Je aller aller KRACHTIGSTE middel om emoties te uiten, is je stem. Ik zing zo vals als iets, maar man, het helpt! Wees niet verlegen. Zing alsof niemand het hoort. Dans alsof niemand het ziet en heb lief alsof je nooit gekwetst bent.

Laat maar weten hoe het gaat m’n sweetie!


Veel veel veel sterkte!


Xoxo


Rosie
Wat vind jij ervan? Deel je mening!

Bedankt voor je bericht! Alle berichten worden eerst nagekeken voor ze gepost worden