Spreid het woord!

Spreid het woord!

Zoveel vrouwen hebben nog nooit gehoord van de menstruatiecup! Het laatste jaar is ze wel véél bekender geworden en dit is dankzij mond-tot-mondreclame.

 

De MyCup fanclub groeit en terecht! 
Een hele dag rondlopen zonder tampons te moeten vervangen, goedkoper, gezonder en milieuvriendelijk... 
Blijf praten met je vriendinnen en alle vrouwen die je ontmoet! Dat is hoe ik de menstruatiecup leerde kennen en hoe jij hier terecht kwam, right?

 

Het is zot hoe we allemaal op dezelfde wereld leven en toch in zo'n compleet verschillende wereld tegelijk. Ik ben elke dag aan het praten met vrouwen én mannen over de menstruatiecup... en toch zijn er nog mensen die er nog nooit van gehoord hebben! Wat voor een vreemde wereld leven zij in haha! Maar zo gaat dat nu eenmaal: we vinden wat we rondom ons zien normaal... Maar dat is helemaal niet zo vanzelfsprekend.

Dus! 

Als je wil helpen al die vrouwen te overtuigen die het nog niet weten ocharme! Verlos hen uit hun lijden:

  • Deel je ervaring met de MyCup op facebook, instagram, youtube, whatsapp whatever ;-)
  • Wil je de MyCup zien in een bio-winkeltje in je buurt? Zeg maar dat ze een mailtje mogen sturen naar rosie@rosiesdiscoveries.com
  • Vertel het aan je dokter!! Ongelofelijk dat die het ook nog niet allemaal weten. Hoe meer patiënten positieve verhalen delen, hoe meer zij gaan open staan voor de MyCup
  • Leer je vriendinnen ook wat de effecten zijn op onze planeet en op hun eigen gezondheid van wegwerp tampons en maandverbanden.