Het Groot Geheim om Nooit meer Hopeloos Verliefd worden op op een Player!

Hey meisjes,


Vandaag wil ik eens een artikeltje delen over zelf-liefde.


Omdat ik elke dag vrouwen ontmoet in dezelfde situatie. In dezelfde afhankelijke, hopeloze, zielige situatie.


Klinkt erg! Maar zo is het. Want wanneer we verliefd zijn, zijn we meestal zielig hé…


En ik herinner me nog heel goed die tienerjaren wanneer we collages maakten van die stoere jongen met z’n klak. Ik herinner me hoe we toen dachten dat het later makkelijker ging zijn: verliefd worden op elkaar en trouwen en tralala. Happy ever after hey.


Jammer genoeg lijkt er maar geen eind aan te komen: twintigers, dertigers, veertigers, vijftigers, komen naar me toe met hetzelfde verhaal.


“De mannen die me willen zijn complete losers en degene die ik aantrekkelijk vind, spelen met mijn gevoelens.”Det allergrootste reden hiertoe is ons gebrek aan zelf-liefde. Want wanneer die idioot ons onterecht behandelt & wij dat slikken én erger zelfs: wij laten ons gevoel van zelfwaarde daaraan vasthangen… Dan komt dat omdat we niet van onszelf houden. Omdat we onze zelf-liefde laten afhangen van anderen. En vooral die anderen waar we naar opkijken.


Dat is de grootste shizzle: als we verliefd zijn hechten we zoveel waarde aan die ene persoon zijn mening. Want hij is in ons ogen zo fantastisch! Dus als hij ons niet goed genoeg vindt, dan zijn we niet goed genoeg hey…En moest hij ons van in het begin niet goed vinden, zouden we nooit zo gewikkeld geweest zijn in die hoop gevoelens…


Meestal is het de typische player die onze hartjes verovert, right? Die dude die flirt en complimentjes geeft en ons net dat zelfvertrouwen geeft dat we missen.


Daardoor voelen we ons sexy rondom hem; want hij ziet ons zo. Of zo lijkt het toch. Of zo is het. Faket hij het of vindt hij ons écht zo leuk, voor heel eventjes. Who knows… Who cares.


Het draait uiteindelijk uit in hetzelfde punt waarop hij ons beu is en wij ons afvragen wat er mis is met ons!
Wat is er mis met jou?


Helemaal niets. Jij bent perfect zoals je bent en heel dat idee dat we een man nodig hebben om ons compleet te voelen, is één grote belachelijke leugen.


Het is pas sinds mijn realisatie dat die mannen zelf losers zijn, zoals alle mensen, we zijn allemaal losers en allemaal perfect, we maken fouten, anders zou het hier maar saai zijn op aarde, we doen ons best, we zijn perfect met al onze hoekjes en kantjes af.


Soit, dus sinds ik besef dat die losers waar wij verliefd op zijn, hun mening helemaal niets met ons te maken heeft, maar met hun eigen eenzaamheid, en hun eigen hopeloze zoektocht naar “wie maakt mij compleet”... op dezelfde manier dat wij verlangen naar hen…


(ik moet zinnen leren afmaken hé! haha!!)


Sinds dat besef… voel ik mij zoooo vrij!


Want ik moet  niet meer inzitten met zijn mening.


Ik moet me niet gedragen hoe hij het verwacht, of wil, of whatever.


Ik kan gewoon mijn zotte, messy, onhandige zelf zijn. En tuimelen en stotteren en in mijn trainingsbroek rondlopen.


En ik hou van mezelf! Het is zoveel zaliger om mezelf te zijn! En het is net doordat ik nu mezelf ben dat ik van mezelf hou…


Al die tijd probeerde ik iemand anders te zijn en dat lukte maar niet, dus voelde ik mij suckiii. Wat een tijdsverspilling!Maar ook een mooie les. Nu ga ik het nooit meer vergeten, hoe lastig het was, om te faken.


En elke dag ben ik dankbaar voor wie ik ben, voor het feit dat ik mezelf kan zijn & voor alle geschift grappige interacties met andere mensen die daaruit voortvloeien.
Het leukste is… dit artikel gaat je niet helpen om die loser te versieren. (zoals veel websites beloven hé: download deze pdf en plots zal hij smeken om je aandacht… sure!)


Neen, dit artikel is er om je te zeggen: OMG probeer eventjes jezelf te zijn & te zien dat hij ook gewoon een mens is vol fouten, zijn mening is helemaal niet zo immens. Zijn mening is gebaseerd op zijn noden en verlangens.


Want eens je echt en volledig van jezelf houdt, hoef je geen man meer. ‘t kan nog steeds fijn zijn, dat zeker. Maar het hoeft niet.


Je hebt zijn aandacht, goedkeuring, helemaal niet nodig.


Je bent even gelukkig als wanneer je verliefd bent


Meer zelfs!


Want je hebt die twijfel niet zoals wanneer je verliefd bent ;-)


Je hebt zekerheid van je eigen-liefde en dartelt en huppelt door het leven.


Allez, als je van huppelen houdt. Ik huppel graag. In plaats van joggen :p Elke dag!


Dus de moraal van het verhaal:


Huppel als je gehuppel voelt in je hart. Zing als je muziek op je tong wachten hebt. Maak een freaking puzzel als dat is wat je vandaag wil doen. Maak je mopjes en als niemand lacht, zoek betere vrienden!


Ik dacht altijd dat het aan mij lag!


En nu dat ik zotte, lieve mensen rondom me heb, weet ik zeker dat het nooit aan mij lag…


Omg wat een verademing

 

 

Op een schaal van 0-10: hoeveel hou jij van jezelf?

Neem hier de test

Heb je een 7 of minder? 

Dan is deze taak voor jou!

Schrijf elke avond op voor welke eigenschappen, daden die je deed, delen van je lichaam, eender elke dingen aan jezelf waar je dankbaar voor bent

 

 

Veeeel liefs

 

xoxo

 

Rosie

 

❤ 

 

 

PS: laat gerust een berichtje na met jouw ervaringen met losers, zelf-liefde etc. Zo helpen we elkaar zo hard... Wanneer vrouwen samenkomen, of het nu in een chocolade-bar is of via een website, wanneer vrouwen samenkomen, komt er een helende kracht boven. 

Ik wil mannen niet uitsluiten, maar wij hebben meer voeling met gevoelens en elkaar, dat is nu eenmaal zo. & het is zoo kritisch dat we er voor elkaar zijn. Want mannen zijn geweldige mensen enzo, maar ze hebben geen idee wat wij voelen...

 


Wat vind jij ervan? Deel je mening!

Bedankt voor je bericht! Alle berichten worden eerst nagekeken voor ze gepost worden